Hastane Başhekimimiz Uzman Dr. Zübeyde Kurtoğlu Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nün Sağlıklı Yaşam Etkinliği kapsamında öğretmen ve usta öğreticilerine eğitim verdi.
14 Ocak 2022

Eğitimde Uzman Dr. Zübeyde Kurtoğlu boyun, sırt ağrıları, tedavi yöntemleri ve egzersizler konularında bilgilendirmeler yaptı. Ziyaretimizde Hastane Koordinatörü Tülin ÇETİNKAYA ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vekili Sevgi AYIK'ta yer aldı.

Başhekimimiz eğitimin ardından atölyeleri gezerken, geleneksel sanatların geleceğe aktarılmasını misyon edinen Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'nün çalışmalarını ve üretilen eserlerin önemine vurgu yaptı.

masetTest.png

• a1.jpeg