T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi

COVID-19 Aşı Tanıtım Standı

Güncelleme Tarihi: 01/09/2021

• WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.53.19 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2021-08-31 at 10.53.19.jpeg
  • 123.jpeg

Bursa'da hedef nüfusun Covid aşılanma oranı % 75'in üzerine çıksa da aşı ile ilgili bilgilendirme çalışmaları hız kesmiyor.

Bu konuda tüm sağlık kuruluşları üzerine düşeni yapmak için çalışırken, Bursa İlker Çelikcan FTR Hastanesi de hastane girişine Aşı Tanıtım ve Bilgilendirme Standı kurarak destek verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Uzm. Dr. Zübeyde Kurtoğlu, "Her ne kadar Fizik Tedavi Hastanesi olarak Covid sürecinin merkezinde olmasak da elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Hastanemize başvuranların yaş ortalamasının yüksek olması nedeniyle hastalandıkları takdirde yüksek risk grubundalar...
Biz de hastane olarak hem hastanemize başvuranların ve yakınlarının,  hem de semtimizdeki komşularımızın farkındalığını arttırmak ve Covid aşısına dikkat çekmek için böyle bir çalışma yaptık. Halkımızın ilgisinden memnunuz" dedi.

Bilgi İçin Tıklayınız.